Cesarskie cięcie,a łożysko na przedniej ścianie (nie przodujące)
-
Witajcie, nie mogłam znaleźć podobnego wątku więc założyłam nowy. Mam pytanie,czy któraś z Was miała coś podobnego - mianowicie czy cesarskie cięcie jest możliwe przy łożysku na przedniej ścianie (nie jest przodujące)? Zapomniałam zapytać o to lekarza, a ja własnie tak mam z łożyskiem ,tylko,że możliwe,że przez wysokie ciśnienie w oczach będę mieć zalecenie do CC,choć wolałabym nie.. Wizyte mam dopiero za tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 11:49
-
Myślę że cesarkę bedziesz mieć i tak. Jedynie co może być inne że tak powiem to w jaki sposób cię będą ciąć że tak brzydko napiszę. Podobno tkną nie tylko prosto pod brzuchem ale też gdzieś bocznie na brzuchu. Myślę że nie masz co się martwić jak widać Merylu jest w podobnej sytuacji:). Życzę powodzenia.
-
nick nieaktualny
-
Placenta anterior bien przeszkadza w ani nie kwalifikuje do cesarki . Jedyne co to nie może być bardzo nisko, bo wtedy się trochę komplikuje u muszą ciąć jakoś inaczej (ostrożniej). Ale jak jest na przedniej ścianie w miarę wysoko to jest ok. Wykonuje się poziome cięcie długości ok 8-10 cm ponizej lini bikini.Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -