X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Duży strach
Odpowiedz

Duży strach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamilajazd Nowa

Wysłany: 6 lutego, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 1 dzien po terminie
    Pierwsza ciąża
    Bardzo boje się porodu
    Ostatnio lekarz jak mnie badal dwoma palcami to jeklam parę razy i tak się czułam jakby flaki mi wyjmował
    Czy to normalne?
    Szyjka jeszcze się nie skróciła ani niema żadnego rozwarcia
    Porostu pomoże ktoś co zrobić jak ja urodzę dziecko naturalnie skoro tak nie lubię jak mi ktoś grzebie w pochwie
    . Bardzo boje się że nie nie urodzę dziecka .
    Co robić w takiej sytuacji ?

• WiolaP Debiutantka

Wysłany: 7 lutego, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana twoj strach jest naturalny.Uwierz mi dasz sobie rade.Jak juz bedziesz trzymać swoje maleństwo zapomnisz o wszystkim o tym ze tak bardzo sie balas,ze balas sie dyskomfortu.Lekarze i polozne wiedza co robia i przeprowadza cie przez caly porod.Wierze w Ciebie i trzymam kciuki za szybki i latwy porod❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ