X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Duży strach
Odpowiedz

Duży strach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamilajazd Nowa

Wysłany: 6 lutego, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 1 dzien po terminie
    Pierwsza ciąża
    Bardzo boje się porodu
    Ostatnio lekarz jak mnie badal dwoma palcami to jeklam parę razy i tak się czułam jakby flaki mi wyjmował
    Czy to normalne?
    Szyjka jeszcze się nie skróciła ani niema żadnego rozwarcia
    Porostu pomoże ktoś co zrobić jak ja urodzę dziecko naturalnie skoro tak nie lubię jak mi ktoś grzebie w pochwie
    . Bardzo boje się że nie nie urodzę dziecka .
    Co robić w takiej sytuacji ?

• WiolaP Debiutantka

Wysłany: 7 lutego, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana twoj strach jest naturalny.Uwierz mi dasz sobie rade.Jak juz bedziesz trzymać swoje maleństwo zapomnisz o wszystkim o tym ze tak bardzo sie balas,ze balas sie dyskomfortu.Lekarze i polozne wiedza co robia i przeprowadza cie przez caly porod.Wierze w Ciebie i trzymam kciuki za szybki i latwy porod❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ