Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Poród › Duży strach
Odpowiedz

Duży strach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamilajazd Nowa

Wysłany: 6 lutego 2025, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 1 dzien po terminie
    Pierwsza ciąża
    Bardzo boje się porodu
    Ostatnio lekarz jak mnie badal dwoma palcami to jeklam parę razy i tak się czułam jakby flaki mi wyjmował
    Czy to normalne?
    Szyjka jeszcze się nie skróciła ani niema żadnego rozwarcia
    Porostu pomoże ktoś co zrobić jak ja urodzę dziecko naturalnie skoro tak nie lubię jak mi ktoś grzebie w pochwie
    . Bardzo boje się że nie nie urodzę dziecka .
    Co robić w takiej sytuacji ?

• WiolaP Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2025, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana twoj strach jest naturalny.Uwierz mi dasz sobie rade.Jak juz bedziesz trzymać swoje maleństwo zapomnisz o wszystkim o tym ze tak bardzo sie balas,ze balas sie dyskomfortu.Lekarze i polozne wiedza co robia i przeprowadza cie przez caly porod.Wierze w Ciebie i trzymam kciuki za szybki i latwy porod❤️

age.png

4 na pokładzie 🩷🩷🩵🩷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ