X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Duży strach
Odpowiedz

Duży strach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kamilajazd Nowa

Wysłany: 6 lutego, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 1 dzien po terminie
    Pierwsza ciąża
    Bardzo boje się porodu
    Ostatnio lekarz jak mnie badal dwoma palcami to jeklam parę razy i tak się czułam jakby flaki mi wyjmował
    Czy to normalne?
    Szyjka jeszcze się nie skróciła ani niema żadnego rozwarcia
    Porostu pomoże ktoś co zrobić jak ja urodzę dziecko naturalnie skoro tak nie lubię jak mi ktoś grzebie w pochwie
    . Bardzo boje się że nie nie urodzę dziecka .
    Co robić w takiej sytuacji ?

• WiolaP Nowa

Wysłany: 7 lutego, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana twoj strach jest naturalny.Uwierz mi dasz sobie rade.Jak juz bedziesz trzymać swoje maleństwo zapomnisz o wszystkim o tym ze tak bardzo sie balas,ze balas sie dyskomfortu.Lekarze i polozne wiedza co robia i przeprowadza cie przez caly porod.Wierze w Ciebie i trzymam kciuki za szybki i latwy porod❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ