Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród hipnoporód
Odpowiedz

hipnoporód

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasienka1234 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2025, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoraś z przyszłych mam zna ta technike relaksacyjną? Podobno jest bardzo pomocna podczas przygotowań do świadomego porodu.

• Tika Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2025, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam książkę i grupę na Facebooku Błękity Poród 😊

Ona: PCOS, AMH 12.22 - 6.5, 05.24 - 9.3, hormony w normie
    On: morfologia 12.23 - 3%, 07.24 - 0%?
    Starania od 2022 w klinice:
    1. Lametta
    2. Lametta + ovitrelle
    3. Lametta + ovitrelle
    4. Lametta + ovitrelle + bemfola
    5. Lametta + ovitrelle + bemfola
    6. Lametta + ovitrelle + bemfola

07.24 kwalifikacja do programu InVitro
    08.24 start stymulacji?

Naturalny cud:
    06.08 Beta 754,01 - 32dc
    08.08 Beta 1504,12 -34 dc

5t+6d mamy ❤
    39t+4d synek ❤️
  • Doula Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2025, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić kogoś kto zna się w tym temacie i ogólnie w holistycznym podejściu do porodu i opieki okołoporodowej.
    Pani Ania prowadzi terapie i warsztaty we Wrocławiu i jest cenionych specjalistą pomocy okołoporodowej.
    https://annakramek.pl/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ