SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Który termin?
Odpowiedz

Który termin?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do kobitek, które mają/miały inny termin porodu wpisany w karcie ciąży niż z om. Który był brany w szpitalu pod uwagę??
    U mnie różnica wynosi 8 dni, od początku synek był większy jak wskazywała by om (bardzo wczesną owulacje miałam) i po prenatalnych w 12 tc lekarz ustaliła termin porodu na 8 dni szybciej i taki wpisała w karcie ciąży, w ogóle całą ciąże mam liczoną pod ten termin porodu i zastanawiam się jak będą mi liczyć w szpitalu hmm

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znów w drugą stronę. Przez nieregularne cykle córeczka jest tydzień młodsza niż wskazuje om. Moja gin mi powiedziała, że do porodu liczymy termin z usg i bliżej rozwiązania zaznaczy mi to w karcie ciąży. Zobaczymy, czy faktycznie tak zdecyduje ;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z om mialam 9 dni wczesniej niz z usg i brali pod uwage usg tylko

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    był brany pod uwagę termin, który wpisała mi moja gin, czyli z usg :) swoją drogą skubana idealnie mi go obliczyła, bo właśnie tego dnia urodziłam :) (z usg wychodziło 10 stycznia, ale ona ustaliła 11 )

• DarkAngel666 Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodnie z OM 22.02.2016 a pierwsze USG i prenatalne to 14.02.2016, do tej pory na USG cały czas jest bliżej do tego drugiego terminu (wychodzi teraz nawet 13.02.2016) moja gin twierdzi, że tak pewnie urodzę. Zaczynam mieć cykora, bo to już niedługo... :o

961le6ydzx2vaobx.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi z om wychodził 1 kwietnia a z usg 5 kwietnia. I lekarz który mnie prowadzi w szpitalu kieruje się tym terminem z usg.

v5abdqk3uteg5ykx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ