X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Laktator
Odpowiedz

Laktator

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja90 Nowa

Wysłany: 15 kwietnia 2022, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny który laktator neno najlepiej kupić? Wszystkie mi się podobają help

• Junka Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem bardzo zadowolona z podwójny laktatora elektronicznego Neno Due – https://www.al.to/p/1019309-laktator-i-akcesoria-neno-due-podwojny-laktator-elektroniczny-dodatki.html Jest bardzo łatwy w obsłudze, a bardzo pomocny, bo zapamiętuje ustawienia. Ma aż 9 poziomów intensywności odciągania pokarmu. Działa spokojnie przez 2 h. Drugi raz też bym go wybrała. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 23:11

• Smarlor Debiutantka

Wysłany: 14 marca, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neno Camino 3 to niezły laktator na początek. Dostajesz bogaty zestaw, całkiem spory pojemnik na pokarm. Akcesoria niezawodne i sprzęt prosty w czyszczeniu. W miarę cichy, nikomu nie przeszkadza. Zerknij sobie bezpośrednio https://neno.pl/.

• TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• charlotte2345 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, możecie mi doradzić, który laktator Neno najlepszy. Chce skorzystać z tej promocji bo są do -25% i zastanawiam się czy na jedną pierś czy na dwie..

https://lp.morele.net/promocja-neno/

Czy te ceny są ok??

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania i rozwój

W OvuFriend mocno wierzymy, że moc danych może zrewolucjonizować kwestie związane z płodnością i wesprzeć wiele kobiet w poznaniu swojej płodności, szybszym zajściu w ciążę lub wykryciu na wczesnym etapie potencjalnych problemów ze zdrowiem hormonalnym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ