X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Ligota Katowice - porod
Odpowiedz

Ligota Katowice - porod

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Duśka202 Ekspertka

Wysłany: 5 września, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Czy któraś z was rodziła w Katowicach Ligocie? Pierwotnie miałam rodzić w szpitalu powiatowym, ale ze względu na różne perturbacje zastanawiam się nad Ligotą ze względu na oddzial noworodkowy.

Jakie macie doświadczenia? Czy personel jest w porzadku? Czy dziecko jest zabierane na badania bez rodzicow, czy z rodzicami? Czy po cc jest możliwość kangurowania przez partnera?

Z gory dziskuje za wszystkie porady i doświadczenia ^^

18 cs o ciąże

29.01 -> ⏸️
    Beta -> 285 (31.01) -> 885 (03.02) -> 10 134 (10.02)
    24.03 -> 5,6 cm bejbika, 151 BPM <3

preg.png
  • Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 5 września, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Ci ten wątek, są też w miarę świeże odpowiedzi co do Ligoty: https://ovufriend.pl/forum/porod/ktory-szpital-wybrac-na-slasku,43759.html

Ja mam doświadczenie sprzed prawie 5 lat, więc po tym czasie wolę się nie wypowiadać, bo może być to już nieaktualne (tym bardziej, że był to czas covidu i mogły być przejściowo inne procedury) . Aczkolwiek moja ginekolog mówi, że od tego czasu zmieniło się tylko na korzyść.
    Kangurowanie po cc przez partnera to już raczej standard, nie słyszałam, żeby gdziekolwiek był z tym problem 🙂 A jeśli już, to prędzej będą z tym przejścia w jakimś małym szpitalu, na Ligocie takie tematy mają od lat wypracowane 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września, 11:29

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔😭
    .....
    22.10.2025 TP Syn III 🤞

_______
    Trombofilia wrodzona, każda ciąża na Clexanie

Obniżone parametry nasienia u męża, łącznie 7 lat starań o spełnienie marzeń 🫢
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ