X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Łubinowa 3 Katowice porody
Odpowiedz

Łubinowa 3 Katowice porody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • _natalia Nowa

Wysłany: 7 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy są tu dziewczyny, które rodziły w tym szpitalu?
    Czy miałyście wykupioną salę o podwyższonym standardzie i położną?

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie ten cennik przeraza, balabym sie ze mi rachunek wystawia. czy porod w wodzie jest tam zawsze odplatny?

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2017, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ja osobiscie ale moja siostra i dwie kolezanki tam rodzily w tym moja siostra i jedna kolezanka mialy cc a druga rodzila tam dwa razy sn. Zadna nie placila za porod w tej klinice, ale wszystkie chodzily tam do lekarzy, warunkiem bezplatnego porodu tam byly min. 2-3 wizyty u tamtejszego lekarza. Zadna nic dodatkowo nie wykupowala i za nic nie placila, wszystkie zadowolone. Ale musze dodac, ze one rodzily tam 2-6 lat temu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 06:00

• itania Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja rodziłam w tym szpitalu siedem lat temu. Teraz tez zamierzam. Nie wykupuje dodatkowych opcji. Cala ciąże prowadziłam u lekarza współpracującego z tym szpitalem, dostalam od niego skierowanie do porodu, nie musiałam miec wizyty u lekarza z Łubinowej. Wczoraj w dniu terminu miałam pierwsze ktg, do tego badanie na fotelu i ust, wszystko za darmo juz w ramach opieki okołoporodowej.

16.09 dwa centymetry człowieka <3
    14.10 - usg prenatalne
    8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
    28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK <3
    l428zga.pngiri742v.png[/ur
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ