X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Olej z Wiesiołka i Olejek Rycynowy
Odpowiedz

Olej z Wiesiołka i Olejek Rycynowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika K Znajoma

Wysłany: 9 lipca 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś stosuje wiesiołka przed Porodem ? Podobno zmiękcza szyjkę i poród jest nieco łatwiejszy a olejek rycynowy podobno przyspiesza poród czy któraś z Was słyszała czy to wszystko pic na wodę :-)

qsky35f7cldvsfw7.png
  • labamba Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie czekam na mój wiesiołek, bo zamówiłam w aptece internetowej.. Słyszałam o tych teoriach, nie wiem czy to efekt placebo, czy działa, no ale zaszkodzić chyba nie powinno? :)

zem343r825mztggd.png
    eikt43r83o0w939j.png

• dewa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam wiesiołka od 36 tc, na pewno nie zaszkodził, ale czy pomógł na szyjkę? Chyba nie. Litr oksytocyny w kroplówce za to pomógł :P

qb3canlimmmj6sap.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ