X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród połozna gdynia
Odpowiedz

połozna gdynia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Gdyni, możecie polecic jakąs połozna środowiskową? Najlepiej z okolic Redłowa, Wzgórza lub Orłowa.
    Będę wdzięczna

• d.orota Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Panie z NZOZ Srodmiescie ul. Zwirki i Wigury 14. Co prawda jestem jeszcze przed pierwszym porodem, takze wizity domowe jeszcze przede mna, ale bardzo polecam opieke w tamtejszej poradni.

p19uqqmz9qpwb8k1.png
  • ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dołączę do pytania :) rejon Chylonia, Cisowa, Leszczynki :)

Gameta , starania od 2012 r.
    Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d.orota gadałas z tymi połoznymi czy ogólnie jestes zadowolona z przychodni?

• d.orota Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawialam z poloznymi, o tym jak wyglada opieka po porodzie itp. Ale juz teraz dostalam numer komórkowy i zapewnienie, ze w razie pytan i problemow moge dzwonic po porade (cale szczescie nie musialam )

p19uqqmz9qpwb8k1.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja położnych ze Żwirki nie polecam, kazała mi dziecko budzić na karmienie i kąpać w parafinie

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj urwało mi wpis :/ budzenie na karmienie skończyło się potężnymi wymiotami małego w nocy (byliśmy z mężem przerażeni), drugiego nie próbowałam. Dla pani położnej najważniejsze było podpisanie papierów, że u mnie była, na pępek małego nawet nie spojrzała. U mnie był problem z laktacją, mimo prób i poradni trzech doradców laktacyjnych nie udało mi się niestety
    karmić piersią (9 miesięcy później dowiedziałam się na badaniu USG, że mam bardzo mało tkanki gruczolowej :( ), od pani położnej dowiedziałam się natomiast, że jestem zła matka, bo pozbawiam dziecka tego co najlepsze. Usłyszałam to walczac o laktację z całych sił i będąc bliska depresji więc wyobraźcie sobie jak to odebrałam :/ Przy drugim dziecku nie zamierzam korzystać z takiej "pomocy".

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ