X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Kartuzy
Odpowiedz

Poród Kartuzy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy ktoś orientuje się jak wygląda porodówka w Kartuzach? Jaka jest opieka, czy jest znieczulenie, jak wyglądają odwiedziny po porodzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 10:37

• MS Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Autorce z pewnością moja odpowiedź się już nie przyda,ale odświeżam wątek gdyby któraś z Mam była zainteresowana porodem w tym szpitalu.
    Ja jesteśmy świeżo po, zachwycona standardem Kartuskiej porodowki i w razie pytań chętnie odpowiem:)

• ChudaRuda Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodziła któraś w Kartuzach? Zastanawiam się czy tam nie rodzic, mimo tego, że mieszkam w Gdyni :)

Gameta , starania od 2012 r.
    Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]
  • MS Koleżanka

Wysłany: 27 września 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja. Pierwsze cc 2 lata temu na Klinicznej, drugie w czerwcu w Kartuzach. Osobiście polecam i jestem bardzo zadowolona z wyboru. Gdybym miała jeszcze kiedykolwiek rodzić to wyłącznie w Kartuzach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ