X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród poród latem :)
Odpowiedz

poród latem :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, doradzicie proszę jakie ubranka i rzeczy zabrać dla dziecka do szpitala latem?szpitalna lista nie rozróżnia pór roku a wątpie że będę zakładać dziecku te wszystkie warstwy w lipcu..chociaż wiadomo, z pogoda bywa różnie ,ale zakładając temperatury 25-30 stopni,macie jakies doświadczenie w tej kwestii, co zakładałyście swoim maluchom kiedy było bardzo ciepło?Kompletnie nie wiem jak do tego podejsc i mimo że do lipca jeszcze trochę czasu to już o tym myślę ;)

• Magdula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik, ja wprawdzie rodziłam we wrześniu ale było bardzo gorąco. I pomimo tych temperatur (na salach nie było czym oddychać) położne zakładały dzieciom body z krótkim rękawem, kaftanik z długim, śpiochy, wkładały w rożek i jeszcze kocykiem nakrywały. Dla mnie to była gruba przesada ale one twierdziły, że tak trzeba. Ja oczywiście ten kocyk i rożek odwijałam ale zmierzam do tego, że może być różnie i chyba najlepiej zabezpieczyć się na każdą ewentualność.

wd3wnub.png

576fa95f1296f.png
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko też wrześniowe i z czasów upałów :) Ubieraliśmy tylko w kaftanik + śpiochy, na wierzch rożek i to tyle. Żadnych bodziaków, czapeczek i kocyków.

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ