Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Łódź Madurowicz
Odpowiedz

Poród Łódź Madurowicz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Muszka88 Nowa

Wysłany: 15 października 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Czy ktoś chciałby podzielić się wrażeniami z porodu w szpitalu Madurowicza? Mam termin na koniec listopada i baaardzo zaczynam się stresować. Czy ktoś prowadził ciążę u dr Kowalczyk-Amico?

Nowakowa92 lubi tę wiadomość

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 15 października 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka ja mialam cc w Madurowiczu i wspominam to super. Przemile panie polozne, lekarze, pielegniarki. Opieka swietna. Porodowka jest obskurna ale i tak na to sie nie zwraca uwagi. Wejdz na facebooka szpitala i poczytaj opinie, wiekszosc jest pozytywna.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ