Porod Medicover - Warszawa
-
Witam,
Czy ktos zna opinie na temat rodzenia w Medicoverze?
Z opini znalezionych w necie kontakt skora do skora byl kiepski (2012) - zabierali dziecko na mierze ie, wazenie i ubieranie. Czy ktos wie czy to sie poprawilo? Inne opinie? Pozdrawiam! Alicja -
Do cesarki konieczne są wskazania medyczne. Ja planowałam rodzić w medicover w Warszawie i tutaj miałam wizytę kwalifikującą. Nie wiem, czy to oficjalna praktyka, ale lekarz, u którego byłam na kwalifikacji powiedział, że jeśli chcę mieć cięcie na życzenie, to powinnam wybrać go na lekarza dedykowanego dopłacając 1600 zł do pakietu za 8890 zł (termin miałam na listopad 2017). A wskazania do cięcia miałam - ułożenie miednicowe dziecka u pierworódki - co jest honorowane w każdym szpitalu.
-
maziao wrote:Do cesarki konieczne są wskazania medyczne. Ja planowałam rodzić w medicover w Warszawie i tutaj miałam wizytę kwalifikującą. Nie wiem, czy to oficjalna praktyka, ale lekarz, u którego byłam na kwalifikacji powiedział, że jeśli chcę mieć cięcie na życzenie, to powinnam wybrać go na lekarza dedykowanego dopłacając 1600 zł do pakietu za 8890 zł (termin miałam na listopad 2017). A wskazania do cięcia miałam - ułożenie miednicowe dziecka u pierworódki - co jest honorowane w każdym szpitalu.
Czy możesz napisać, u kogo byłaś na kwalifikacji?
-