X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Porod Medicover - Warszawa
Odpowiedz

Porod Medicover - Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ali$ka Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Czy ktos zna opinie na temat rodzenia w Medicoverze?
    Z opini znalezionych w necie kontakt skora do skora byl kiepski (2012) - zabierali dziecko na mierze ie, wazenie i ubieranie. Czy ktos wie czy to sie poprawilo? Inne opinie? Pozdrawiam! Alicja

• polkosia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjęłaś mi to z ust ;) Też chciałam założyć ten temat. Medicover reklamuje się jako przyjazny szpital, spokój i intymność. Czy tak jest rzeczywiście?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam temat, czy któraś rodziła może w medicoverze? Jak wygląda tam kwestia cesarki? Wymagają wskazań?

giovanedonore lubi tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• maziao Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do cesarki konieczne są wskazania medyczne. Ja planowałam rodzić w medicover w Warszawie i tutaj miałam wizytę kwalifikującą. Nie wiem, czy to oficjalna praktyka, ale lekarz, u którego byłam na kwalifikacji powiedział, że jeśli chcę mieć cięcie na życzenie, to powinnam wybrać go na lekarza dedykowanego dopłacając 1600 zł do pakietu za 8890 zł (termin miałam na listopad 2017). A wskazania do cięcia miałam - ułożenie miednicowe dziecka u pierworódki - co jest honorowane w każdym szpitalu.

• Madziks Nowa

Wysłany: 3 lipca 2021, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maziao wrote:
    Do cesarki konieczne są wskazania medyczne. Ja planowałam rodzić w medicover w Warszawie i tutaj miałam wizytę kwalifikującą. Nie wiem, czy to oficjalna praktyka, ale lekarz, u którego byłam na kwalifikacji powiedział, że jeśli chcę mieć cięcie na życzenie, to powinnam wybrać go na lekarza dedykowanego dopłacając 1600 zł do pakietu za 8890 zł (termin miałam na listopad 2017). A wskazania do cięcia miałam - ułożenie miednicowe dziecka u pierworódki - co jest honorowane w każdym szpitalu.

Czy możesz napisać, u kogo byłaś na kwalifikacji?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ