X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Porod Medicover - Warszawa
Odpowiedz

Porod Medicover - Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ali$ka Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Czy ktos zna opinie na temat rodzenia w Medicoverze?
    Z opini znalezionych w necie kontakt skora do skora byl kiepski (2012) - zabierali dziecko na mierze ie, wazenie i ubieranie. Czy ktos wie czy to sie poprawilo? Inne opinie? Pozdrawiam! Alicja

• polkosia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjęłaś mi to z ust ;) Też chciałam założyć ten temat. Medicover reklamuje się jako przyjazny szpital, spokój i intymność. Czy tak jest rzeczywiście?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam temat, czy któraś rodziła może w medicoverze? Jak wygląda tam kwestia cesarki? Wymagają wskazań?

giovanedonore lubi tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• maziao Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do cesarki konieczne są wskazania medyczne. Ja planowałam rodzić w medicover w Warszawie i tutaj miałam wizytę kwalifikującą. Nie wiem, czy to oficjalna praktyka, ale lekarz, u którego byłam na kwalifikacji powiedział, że jeśli chcę mieć cięcie na życzenie, to powinnam wybrać go na lekarza dedykowanego dopłacając 1600 zł do pakietu za 8890 zł (termin miałam na listopad 2017). A wskazania do cięcia miałam - ułożenie miednicowe dziecka u pierworódki - co jest honorowane w każdym szpitalu.

• Madziks Nowa

Wysłany: 3 lipca 2021, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maziao wrote:
    Do cesarki konieczne są wskazania medyczne. Ja planowałam rodzić w medicover w Warszawie i tutaj miałam wizytę kwalifikującą. Nie wiem, czy to oficjalna praktyka, ale lekarz, u którego byłam na kwalifikacji powiedział, że jeśli chcę mieć cięcie na życzenie, to powinnam wybrać go na lekarza dedykowanego dopłacając 1600 zł do pakietu za 8890 zł (termin miałam na listopad 2017). A wskazania do cięcia miałam - ułożenie miednicowe dziecka u pierworódki - co jest honorowane w każdym szpitalu.

Czy możesz napisać, u kogo byłaś na kwalifikacji?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ