X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Porod Milicz,Krotoszyn,Ostrow,Trzebnica
Odpowiedz

Porod Milicz,Krotoszyn,Ostrow,Trzebnica

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ktos z tych okolic i rodzil :)?

• uska31 Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bedę w Miliczu, póki co szkoła rodzenia i mam pozytywne wrażenia, koleżanka rodziła na końcówce 2015roku i jest zadowolona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:06

8p3oskjoexkqft2a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze ktos sie odezwal z okolic :) ja tez tam bede rodzila :)

• uska31 Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie będziesz wcześniej rodzić:) chodzisz na szkołę rodzenia teraz się zaczęła>>

8p3oskjoexkqft2a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,nie chodze bo moj jezdzi do pracy a sama.autem juz nie.jezdze,a po.2.nie.mam juz sil co kiedys:-D. Ledwo czasem zyje,mam nadzieje ze wkrotce bede rodzic,bo coraz ciezej...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie co tydz polozna przychodzi wiec to mi.wystarcza:)

• uska31 Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A położna to na jakich zasadach Cię odwiedza bo dobrze by było z kims ogarnietym pogadać:)

8p3oskjoexkqft2a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polozna przychodzi bodajze od 7 miesiaca ciazy jesli sie chce ozywiscie,bo to jest wszystko na nfz,ma na celu przygotowac Cie przed porodem i do porodu,omawia rozne kwestie,pokazuje czesto przykladowo jak przystawiac dziecko do piersi w jakivh pozycjach karmic,jakie cwiczenia robic w domu przed porodem i takie rozne,jesli ma sie pytania yo na kazde odpowie,i tak jak pisalam odwiedza co tydzien :) i po porodzie przychodzi 6tyg do maluszka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ustka a ty kiedy rodzisz?

uska31 lubi tę wiadomość

• uska31 Znajoma

Wysłany: 18 marca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin na święta ale ostatnio bylam na ktg i już coś się ruszyło ale ciągle czekam na silniejsze skórcze.

8p3oskjoexkqft2a.png
  • Evelle Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka czy ktoś ma doświadczenie z porodu cc w ostrowie Wlkp ?

atdc9vvjtiub4xrf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ