Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w Gliwickim szpitalu
Odpowiedz

Poród w Gliwickim szpitalu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie- czy są tu mamusie, które rodziły/ zamierzają rodzić w tym właśnie szpitalu? :) jakieś opinie? :)

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja już niedługo wybieram się do tego szpitala rodzić. Szpital wybrałam głównie z tego względu, że pracuje tam mój lekarz prowadzący. Poza tym byłam tam na dniach otwartych i w porównaniu do innych porodówek w okolicy panują tam zasady, które mi najbardziej odpowiadają.

Chętnie poznałabym opinie mam, które już tam rodziły :)

nick nieaktualny, kamenkaa lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam tutaj lekarza- ale chcę wynająć położną :) Rodzisz SN?

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    ja nie mam tutaj lekarza- ale chcę wynająć położną :) Rodzisz SN?

Tak, chcę rodzić SN. Położnej nie wynajmuję.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy ktoś jeszcze się odezwie... napisz jak wrażenia, jak urodzisz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ