SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w Krakowie - szpital na Siemiradzkiego
Odpowiedz

Poród w Krakowie - szpital na Siemiradzkiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sana09 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    Czy któraś z Was rodziła niedawno w Krakowie w szpitalu na Siemiradzkiego? Jakie macie opinie o tym szpitalu? Zależy mi zwłaszcza na doświadczeniach dziewczyn które miały cięższe porody i wystąpiły jakieś komplikacje - czy w tym szpitalu umieli sobie poradzić w takiej sytuacji? Zastanawiam się jeszcze nad Ujastkiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 10:31

• Malwas Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytanie, czeka mnie cc w Siemiradzkim, ktoś coś?

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • mylola Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem na wylocie, ale też bym poczytała ;) bo zdecydowałam się na ten szpital na podstawie opinii znajomych z otoczenia. Opinie ma dobre/bardzo dobre. Natomiast też rozważałam Ujastek ale ostatecznie go odrzuciłam bo właśnie najnowsze opinie jakie usłyszałam nie były zbyt zachęcające, zwłaszcza dotyczące opieki po porodzie (najlepiej tam są oceniane cesarki jako zabiegi same w sobie, porody sn trochę gorzej, a położnictwo kuleje).

8p3o3e3kdmy2lofu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ