X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w Lublinie na Staszica
Odpowiedz

Poród w Lublinie na Staszica

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madlenka89 Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli któraś rodziła w tym szpitalu proszę o Wasze porady i opinie, w internecie na różnych forach znalazłam tylko stare informacje z przed kilku lat. Pozdrawiam :)

80e684ff13.png
  • Ania90 Nowa

Wysłany: 22 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzilam tam w 2012 i teraz tez nie wyobrazam sobie rodzic gdzie indziej :) szczerze polecam, cudowne polozne, do dzisiaj nie moge uwierzyc ze tak moze wygladac opieka w panstwowym szpitalu :D

Ania90
  • Kasia24 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka89 ja osobiście wybrałam szpital na Jaczewskiego :), ale moja przyjaciółka rodziła na Staszica (prowadził ją prywatnie rzecz jasna Krzyżanowski - ordynator), ale była bardzo nie zadowolona. Rodziła w sierpniu - z tym, że szpital był przeludniony - leżała przed i po porodzie z dzieckiem na korytarzu, gdzie oczywiście odwiedzających pełno. Niespełna miesiąc po trafiła z córką do szpitala na jakieś 2 czy 3 tygodnie - problemy górnych dróg oddechowych - jakimś niefartem spotkała w szpitalu 3kobiety które w tym samym czasie rodziły z nią w szpitalu. Więc albo zbieg okoliczności albo jakieś niedopilnowanie i dzieci się czymś zaraziły. Aczkolwiek położne bardzo pomocne z tego co mówiła.

Ale wiem, że ile ludzi tyle opinii. Ja sama się zastanawiam czy spodoba mi się na Jaczewskiego i nie wiem czy dobrze wybrałam ;).

8599kw7ibq9d0sqb.png
    ma6n53rzt65cc071.png
  • madlenka89 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za opinie, termin porodu tuż tuż, dam znac jak moje doświadczenia po porodzie. Wczoraj byłam tam na IP bo chodzę do jedenj położnej i wczoraj badała mnie zeby zobaczyc jak sytuacja, czekałam na nią godzine bo taki ruch tam mają ze nie ma czasu na nic, z tego co mówiła to cały czas brakuje miejsc bo mały oddział i najlepiej przyjechac z dużym rozwarciem żeby nie czekac w wielkich bólach na korytarzu..oczywiscie nie zawsze tak tam jest ale zazwyczaj..wybrałam ten szpita; tylko ze względu na to ze z powodzeniem przyjmuja porody sn po cc. No nic zobaczymy jak będzie..

80e684ff13.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zamierzam tam rodzić. Jedyne co mnie martwi to właśnie, że nie będą chcieli przyjąć z braku miejsc albo, że na korytarzu trzeba będzie leżeć. ..
    Piszcie co wiecie, proszę :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Holibka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat porodu w Lublinie na Staszica, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć? Ostatnie wypowiedzi sprzed 1,5 roku, a zależy mi na aktualnych informacjach :)

🙋🏻‍♀️ 37.
    👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
    👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ