Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Praca magisterska, CC po CC, proszę o pomoc
Odpowiedz

Praca magisterska, CC po CC, proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • polozna_patrycja Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Drogie Panie, jestem położną, piszę pracę magisterską pt: "Motywy nie wyrażania zgody na poród siłami natury u pacjentek po uprzednim cięciu cesarskim".
    O wypełnienie ankiety proszę Panie, które do tej pory miały wykonane jedno cięcie cesarskie, a kolejną ciążę mogły zakończyć porodem siłami natury, jednak wybrały kolejny raz drogę cięcia cesarskiego.
    Z góry serdecznie dziękuję wszystkim zaangażowanym!
    Poniżej link do ankiety :)

https://www.ankietka.pl/ankieta/251680/motywy-nie-wyrazania-zgody-na-porod-drogami-natury-u-pacjentek-po-uprzednim-cieciu-cesarskim.html

polozna_patrycja
  • nasti93 Nowa

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wypełnić, ale od CC minęło dopiero równe pół roku.. A póki co nie jestem w ciąży..Zaczęłam wypełniać ale nie dokończyłam bo chyba nie jestem z grupy docelowej, więc chyba nie mogę wypełnić..

Ja również proszę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej na temat "Paragenetycznych i środowiskowych uwarunkowań wymiarów ciała noworodków w aspekcie międzypokoleniowych tendencji przemian.
    Z góry bardzo dziękuję!

https://goo.gl/forms/wO62kgxWiVzsYyRl2

nasti93
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ