Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Praca magisterska, CC po CC, proszę o pomoc
Odpowiedz

Praca magisterska, CC po CC, proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • polozna_patrycja Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Drogie Panie, jestem położną, piszę pracę magisterską pt: "Motywy nie wyrażania zgody na poród siłami natury u pacjentek po uprzednim cięciu cesarskim".
    O wypełnienie ankiety proszę Panie, które do tej pory miały wykonane jedno cięcie cesarskie, a kolejną ciążę mogły zakończyć porodem siłami natury, jednak wybrały kolejny raz drogę cięcia cesarskiego.
    Z góry serdecznie dziękuję wszystkim zaangażowanym!
    Poniżej link do ankiety :)

https://www.ankietka.pl/ankieta/251680/motywy-nie-wyrazania-zgody-na-porod-drogami-natury-u-pacjentek-po-uprzednim-cieciu-cesarskim.html

polozna_patrycja
  • nasti93 Nowa

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wypełnić, ale od CC minęło dopiero równe pół roku.. A póki co nie jestem w ciąży..Zaczęłam wypełniać ale nie dokończyłam bo chyba nie jestem z grupy docelowej, więc chyba nie mogę wypełnić..

Ja również proszę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej na temat "Paragenetycznych i środowiskowych uwarunkowań wymiarów ciała noworodków w aspekcie międzypokoleniowych tendencji przemian.
    Z góry bardzo dziękuję!

https://goo.gl/forms/wO62kgxWiVzsYyRl2

nasti93
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ