Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Różne fajne gadżety ułatwiające poród
Odpowiedz

Różne fajne gadżety ułatwiające poród

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Korki Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2025, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, trafiłam na opis gwizdka porodowego i wydaje się to bardzo ciekawe w kontekście oddychania w porodzie i ułatwiania sobie życia. Znam jescze motyw grzebienia, co się ściska w ręce żeby masował jakieś punkty które troszkę znieczulają, czy coś tam. Co jescze znacie takiego co ma sens? Co moze używałyście i było pomocne i sensowne? Chętnie poczytam :)

03.2021 synek 👦🏼

🩷 Wanda nadchodzi około 4.10 👶🏼 (a jednak 12 :p)

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2025, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ten grzebień nie pomógł, w ogóle nie odczuwałam łagodzenia bólu do tego wolałam ściskać rękę męża, więc nie chciałam sobie zajmować rąk gwizdkiem xD

Chodziłam właściwie całą ciążę do fizjo urogin (czasem miałam u niej masaż, czasem odpowiednie ćwiczenia) + na zajęcia dla kobiet w ciąży (u mnie w mieście były też takie o oddechu w porodzie) i uważam, że te dwie rzeczy mi najbardziej pomogły w porodzie ;)

Korki lubi tę wiadomość

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ