Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szpital Bielański Warszawa - opinie
Odpowiedz

Szpital Bielański Warszawa - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karen657 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, szukam wszelkich opinii na temat opieki poporodowej w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Mój lekarz prowadzący jest z tego szpitala i mam tam mieć CC, więc wyboru nie mam. W necie krążą tak traumatyczne opinie na temat położnych, że się boję. Czy ktoś spotkał się tam z jakąkolwiek miłą opieką i może kogokolwiek z położnych z czystym sumieniem polecić? Z góry dzięki za pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:02

tb73mg7ynzddudc6.png

tb73zbmh5ajb03hr.png
  • PattisonBM Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy sa tu Dziewczyny,ktore rodzily w Bielanskim po 16.04 br.?

Bede wdzieczna za opis procesu przyjecia na oddzial,przebiegu porodu (PSN/CC) i opieki w trakcie, opieki po porodzie i procesu wyjscia ze szpitala...

Za wszelkie info bardzo dziekuje.

Patrycja
    ckai3e3k58e1o9b9.png
    klz9krhmuufdsvvx.png
    22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
    23.08.2021 II na teście ❤
    16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
    13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
    29.06.2019 🤵👰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ