X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szpital Bielański Warszawa - opinie
Odpowiedz

Szpital Bielański Warszawa - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karen657 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, szukam wszelkich opinii na temat opieki poporodowej w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Mój lekarz prowadzący jest z tego szpitala i mam tam mieć CC, więc wyboru nie mam. W necie krążą tak traumatyczne opinie na temat położnych, że się boję. Czy ktoś spotkał się tam z jakąkolwiek miłą opieką i może kogokolwiek z położnych z czystym sumieniem polecić? Z góry dzięki za pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:02

tb73mg7ynzddudc6.png

tb73zbmh5ajb03hr.png
  • PattisonBM Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy sa tu Dziewczyny,ktore rodzily w Bielanskim po 16.04 br.?

Bede wdzieczna za opis procesu przyjecia na oddzial,przebiegu porodu (PSN/CC) i opieki w trakcie, opieki po porodzie i procesu wyjscia ze szpitala...

Za wszelkie info bardzo dziekuje.

Patrycja
    ckai3e3k58e1o9b9.png
    klz9krhmuufdsvvx.png
    22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
    23.08.2021 II na teście ❤
    16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
    13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
    29.06.2019 🤵👰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ