X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szpital Bielański Warszawa - opinie
Odpowiedz

Szpital Bielański Warszawa - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karen657 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, szukam wszelkich opinii na temat opieki poporodowej w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Mój lekarz prowadzący jest z tego szpitala i mam tam mieć CC, więc wyboru nie mam. W necie krążą tak traumatyczne opinie na temat położnych, że się boję. Czy ktoś spotkał się tam z jakąkolwiek miłą opieką i może kogokolwiek z położnych z czystym sumieniem polecić? Z góry dzięki za pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:02

tb73mg7ynzddudc6.png

tb73zbmh5ajb03hr.png
  • PattisonBM Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy sa tu Dziewczyny,ktore rodzily w Bielanskim po 16.04 br.?

Bede wdzieczna za opis procesu przyjecia na oddzial,przebiegu porodu (PSN/CC) i opieki w trakcie, opieki po porodzie i procesu wyjscia ze szpitala...

Za wszelkie info bardzo dziekuje.

Patrycja
    ckai3e3k58e1o9b9.png
    klz9krhmuufdsvvx.png
    22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
    23.08.2021 II na teście ❤
    16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
    13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
    29.06.2019 🤵👰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ