X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród szpital Madalińskiego
Odpowiedz

szpital Madalińskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ogida Nowa

Wysłany: 14 lipca 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalna opieka okołoporodowa,brak lekarzy,człowiek jest zdany sam na siebie,radzę omijać szerokim łukiem

• Spero777 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2021, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety potwierdzam. Ani lekarz, ani położna przed wypisaniem do domu nie są zainteresowani staniem zdrowia pacjentki. Nikt o nic nie pytał, nawet na mnie nie spojrzał, nikomu nie przyszło do głowy, żeby obejrzeć szwy (tylko salowa pytała parę razy czy już idę do domu bo chce pościel zmienić...). Najgorsze natomiast jest to, że w salach poporodowych panuje temp. ok 40 stopni Celsjusza i otwarcie okna nic nie daje, bo wychodzi ono na tzw. studnię w budynku, która ma zamontowany szklany dach, co daje efekt szklarni. Moje dziecko wyszło ze szpitala z odparzeniami m.in. na szyi i pod pachami.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ