Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród szpital Madalińskiego
Odpowiedz

szpital Madalińskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ogida Nowa

Wysłany: 14 lipca 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalna opieka okołoporodowa,brak lekarzy,człowiek jest zdany sam na siebie,radzę omijać szerokim łukiem

• Spero777 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2021, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety potwierdzam. Ani lekarz, ani położna przed wypisaniem do domu nie są zainteresowani staniem zdrowia pacjentki. Nikt o nic nie pytał, nawet na mnie nie spojrzał, nikomu nie przyszło do głowy, żeby obejrzeć szwy (tylko salowa pytała parę razy czy już idę do domu bo chce pościel zmienić...). Najgorsze natomiast jest to, że w salach poporodowych panuje temp. ok 40 stopni Celsjusza i otwarcie okna nic nie daje, bo wychodzi ono na tzw. studnię w budynku, która ma zamontowany szklany dach, co daje efekt szklarni. Moje dziecko wyszło ze szpitala z odparzeniami m.in. na szyi i pod pachami.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ