X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Szpital w Zgierzu :)
Odpowiedz

Szpital w Zgierzu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tunderka Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z mam rodziła w Zgierzu? :)
    Jak wrażenia, jak opinie? :)
    Sn czy CC ?

Słyszę coraz lepsze opinie o szpitalu i personelu, może coś dopowiecie? :)

marzec 2020 <3 czekamy... <3
    ckaidqk3qta8zasp.png

[*] 12tc [*] 6tc

Mutacje :
    Vleiden hetero, pai hetero, vr2 hetero, mthfr hetero
    + niedoczynność tarczycy
    + cukrzyca ciążowa
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rodziłam sn prawie rok temu. Porodówka super jak dla mnie, bez tych ludzi bym nie urodziła :D. Oddział noworodkowy już ciut gorzej - słaba pomoc w temacie kp.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ