X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Torba do szpitala Gdańsk Zaspa
Odpowiedz

Torba do szpitala Gdańsk Zaspa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lilka1984 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co jest potrzebne na Zaspie, niestety w necie nie ma zadnej szpitalnej listy.

Czekamy na Stasia!!!
    ponad 2 lata starań, szczęśliwa 2 IUI, ciąża zawierzona Maryi
    p19u9n73sbrglaq2.png

f2w3yx8duzgrf5y5.png
  • Mamaokruszka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpital zapewnia podkłady poporodowe, zarówno te na łóżko jak i te wielkie podpaski, gaziki i miseczki na wodę do przewijania maluchów, laktatory, pojemniki na pokarm, strzykawki, jeśli nie chcesz karmić butelką a byłby problem z kp. Nie zapewniają nic dla maluszka, trzeba mieć swoje pieluszki, ubranka, kosmetyki. Trzeba mieć swoje sztućce i kubek, jeśli nie lubisz szarego papieru toaletowego i szorstkich ręczników papierowych to też musisz mieć swoje.

Edit. Sól fizjologiczna do przemywania oczek i zakraplania noska też jest. Na oddziale jest pierońsko gorąco, mój Synio pierwszej nocy miał przez to sapkę i musiałam co 2-3 godziny wpuszczać mu do noska po kropelce soli, żeby pomóc mu oddychać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 12:30

relg2n0ax4qs6djf.png
    Asia, mama Aniołka Adasia 05.07.2016 (*)
    Forumowa tabelka KLIK!
    916au6bdty1b5a3d.png
  • lilka1984 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki!

Czekamy na Stasia!!!
    ponad 2 lata starań, szczęśliwa 2 IUI, ciąża zawierzona Maryi
    p19u9n73sbrglaq2.png

f2w3yx8duzgrf5y5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ