X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród W którym tygodniu urodziłyście :)
Odpowiedz

W którym tygodniu urodziłyście :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 24 lutego, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Nie widziałam podobnego wątku, ale przyznaję się, że nie szukałam zbyt wnikliwie :)
    W którym tygodniu ciąży zaczął się wasz poród? :)
    Pytanko z ciekawości, jestem w 39 tc i nic się nie zapowiada 😅

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
  • WiolaP Debiutantka

Wysłany: 25 lutego, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,u mnie ciekawa historia😁Pierwszy poród w 40 tyg,na kontroli rozwarcie na 3cm skurczy brak,rozwarcie postepuje a ja nadal bez skurczy .Trzeba bylo wywolywac.Drugi porod 40 tyg ta sama sytuacja ,zaczely sie saczyc wody a ja nie czuje zadnych skurczy.Znowu wywolujemy.Trzeci porod w 38 tyg. wszystko gotowe do porodu,na monitorze rysuja sie piekne skurcze a ja siedze spokojnie😂wiec znowu trzeba bylo wspomoc.U Ciebie na pewno tez zaraz ruszy❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ