X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Warszawa - Szpital Św. Zofii (opieka okołoporodowa)
Odpowiedz

Warszawa - Szpital Św. Zofii (opieka okołoporodowa)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karola123 Nowa

Wysłany: 2 października 2024, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was korzystała z indywidualnej opieki okołoporodowej w Szpitalu Św. Zofii w Warszawie (Szpital na Żelaznej)? Jeśli tak, to którą położną wybrałyście i czy byłyście zadowolone? W jakim terminie dokonywałyście rezerwacji tej usługi?

• Mbombolona Znajoma

Wysłany: 9 października 2024, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, ja korzystałam z opieki okołoporodowej 8 lat temu w tym szpitalu. Byłam bardzo zadowolona. Tamta położna już nie pracuje, ale podobno wszystkie są w porządku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ