X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Zakłady na sporty wirtualne – gdzie najlepiej?
Odpowiedz

Zakłady na sporty wirtualne – gdzie najlepiej?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EchoSphere Debiutantka

Wysłany: 22 maja, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim,
    Czy ktoś z Was obstawia sporty wirtualne? Mam czasami ochotę zagrać coś szybkiego między meczami, ale nie wszędzie jest to dobrze zrobione. Chodzi mi o szybkie rozgrywki, fajną grafikę i uczciwe kursy. Co polecacie?

• PixelNomad Nowa

Wysłany: 22 maja, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema!
    Polecam . Mają sporą sekcję sportów wirtualnych – piłka nożna, wyścigi, tenis i inne. Grafika jest naprawdę ok, wszystko działa płynnie, a zakłady są rozliczane bardzo szybko. Dobra alternatywa, gdy nie ma ciekawych meczów w realu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ