Aniołkowe Mamy-pogaduchy o wszystkim i niczym..
-
nick nieaktualny
-
Boze !! jak mi się nudzi, mamy jakiś ciekawy temat do obgadania
??
-
Cześć dziewczyny, strasznie dziś zimno u nas, musiałam juz zmienić płaszcz na wełniany, nie mówiąc o skrobaniu szyb rano <!?> za szybko przyszła ta zimna jesień...
wykupiłam całą aptekę z testów ciążowych i robie co dwa dni.... chyba mi odbija ale to już 37 dc a na okres sie nei zapowiada, na ciąże też nie w sumei to nie wiem co sie ze mną dzieje... poczekam do 40 dc i pójde do lekarza, chociaż u nas cieżko sie dostać do jakiegoś dobrego...
pije kawke i próbuje zabrac sie do pracy :p ale ciężko jest. -
Ja popada w paranoje juz, ten kto powymyslal te wszystkie testy owu i ciazowe powinien w piekle zgnic
A tak to w piekarniku piecze sie sernik, bo trzeba kilka kilo stracic puki ciazy nie ma, a sernik to bialko, a bialko nie tuczy wiec dieta idealna
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja napiszę ze czuje sie nie atrakcyjna.
Buzia szara, żaden make up nie pomaga. Włosy w żaden sposób mi sie nie podobają. Tak miewam chyba przed okresem, bo raz na jakiś czas tak się łapię na tym, że źle się ze sobą czuję.
Całe szczęscie to trwa tylko jakiś czas, kilka dni...
ale niech to już się skończy -
Dopisuje sie wiec do watka o wygladzie: mam 10kg do zrzucenia po przedwczesnie przerwanej ciazy blizniaczej. A ze staramy sie zajsc jeszcze raz nie moge przesadzac ze sportem i dieta. Wiem mimo wszystko, ze musze siebie doprowadzic do formy. Mieszkam we Francji, ktora jest znana ze szczuplych kobiet, nawet jesli posiadaja kilkoro dzieci. Postanowilam poradzic sie znajomych i poznalam sekret mlodych mam, ktore doprowadzaja swoje sylwetki do dawnego stanu juz trzy miesiace po porodzie. Otoz przestaja na jakis czas (3-4 miesiace) jesc pieczywo. Rezygnuja kompletnie z tego produktu ale bez przesady. Na przyklad nie jedza chleba przez 5 dni w tygodniu a weekend pozwalaja sobie na odstepstwa od tej diety. Postanowilam sprobowac
-
Bardzo mi przykro No ja tyje wlasnie od weglowodanow, ale jak ich nie jem, to mam napady glodu i mocne bole glowy. Chciaöa bym na poczatek chodziaz z 3kg zgubic... Dzis tak paskudnie sie czuje, ze pozarlam cala czekolade, budyn czekoladowy, makaron z indykiem w sosie... jutro na wage nie wchodze Ale juz 2 razy w swoim zyciu schudlam po ponad 30kg wiec co to te 7kg co nie
-
nick nieaktualny
-