X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne kosmówki z poronienia samoistnego
Odpowiedz

Badania genetyczne kosmówki z poronienia samoistnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam pytanie czy któraś z Was robiła tego typu badanie? Otóż interesuje mnie czy dużo wnosi.
    Otóż dziś odebrałam wynik kariotypu mój i męża wynik bardzo dobry no i lekarz powiedział mi o tym badaniu kosmówki wszystko już na jego temat wiem co gdzie jak i za ile ale będę wdzięczna jak ktoś się podzieli doświadczeniem z takiego badania pozdrawiam

• hrynia Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Kochane mam pytanie czy któraś z Was robiła tego typu badanie? Otóż interesuje mnie czy dużo wnosi.
    Otóż dziś odebrałam wynik kariotypu mój i męża wynik bardzo dobry no i lekarz powiedział mi o tym badaniu kosmówki wszystko już na jego temat wiem co gdzie jak i za ile ale będę wdzięczna jak ktoś się podzieli doświadczeniem z takiego badania pozdrawiam"

Też mnie to interesuje, tylko nie wiem gdzie, co, jak i za ile? ;) czy któraś się podzieli swoimi doświadczeniami?

4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
    thgf9n7353137rpc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ