Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne kosmówki z poronienia samoistnego
Odpowiedz

Badania genetyczne kosmówki z poronienia samoistnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam pytanie czy któraś z Was robiła tego typu badanie? Otóż interesuje mnie czy dużo wnosi.
    Otóż dziś odebrałam wynik kariotypu mój i męża wynik bardzo dobry no i lekarz powiedział mi o tym badaniu kosmówki wszystko już na jego temat wiem co gdzie jak i za ile ale będę wdzięczna jak ktoś się podzieli doświadczeniem z takiego badania pozdrawiam

• hrynia Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Kochane mam pytanie czy któraś z Was robiła tego typu badanie? Otóż interesuje mnie czy dużo wnosi.
    Otóż dziś odebrałam wynik kariotypu mój i męża wynik bardzo dobry no i lekarz powiedział mi o tym badaniu kosmówki wszystko już na jego temat wiem co gdzie jak i za ile ale będę wdzięczna jak ktoś się podzieli doświadczeniem z takiego badania pozdrawiam"

Też mnie to interesuje, tylko nie wiem gdzie, co, jak i za ile? ;) czy któraś się podzieli swoimi doświadczeniami?

4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
    thgf9n7353137rpc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ