X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Beta hcg
Odpowiedz

Beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szromniczkowa Nowa

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja może z takim nietypowym pytaniem.
    Ale dokładnie 5tyg temu straciłam moja córeczkę był to 20 tc ciąży.
    Po 2 tyg miałam delikatne krwawienie.
    A do dzisiaj cisza brak miesiączki.
    Zrobiłam bete wynosi 11.74 jak myślicie ona nadal spada czy mogę podejrzewać ciążę?
    Bardzo mnie to męczy a żeby zrobić kolejny wynik muszę odczekać 48h.

• Sylwiu Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2019, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob drugą bete, wtedy wszystko bedzie jasne

• AlkaT89 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak beta ?? Bardzo mi przykro z powodu straty,nawet nie wiem co mam pisać...znam ten ból

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ