Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie beta hcg po wczesnym poronieniu
Odpowiedz

beta hcg po wczesnym poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Agi Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny:) leże od wczoraj brzuch przestał boleć ..no temp. się utrzymuje dziś 37.. więc jest nadzieja... a były 2 pęcherzyki przy inseminacji 1 pęknięty, 2mógł póżniej pęknąć..

• Maluszek Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki ;))) spokojnie do piątku, zrobisz nast wynik i pojdziesz do gin i już bedzie wiadomo więceej ;)) czekanie najgorsze, wiem, ale to już jutro ;)))

Aniołek [*] 27.V.2014 6tc.
  • Agi Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja po wizycie w klinice.. wieści takie sobie ... beta ciut do góry 139,4, ale lekarz na usg nic nie widział.. mam się nie nastawiać.. powtórzyć betę w pon. (już cała pokuta jestem wyglądam jak narkoman)i wtedy będziemy wiedzieć, chociaż jak ciąża to już powinno być powyżej tysiąca .. u mnie tak jakby się zatrzymało.. ;(
    plus tego wszystkiego że było zapłodnienie i zagnieżdżenie a to już do przodu..

• Maluszek Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi, musisz przetrzymać jeszcze weekend w niepewności...ja miałam identycznie z tymi pokłutymi rekami, zreszta dokładnie tak samo miałam onaczneia: poniedziałek, sroda, piatek i znów poniedziałek,
    3maj się dzielnie i daj znać w poniedziałek ;)))))

• Agi Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    150,4 dalej mam brać duphaston i powtórzyć bete za 2 dni ..coś mały ten przyrost:(

• Maluszek Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj sie ;))

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ