boję się że poroniłam
-
Cześć dziewczyny !
jestem dzisiaj w 5 tyg. i 4 dniu ciąży.
Dzisiaj rano po wyróżnieniu dostałam krwawienia z pochwy, kolor czerwony - jasnoczerwony. Po jakiejś chwili króciutkiej już nie było śladu czerwonej tylko jakieś pozostałościu brunatne w środku pochwy.
Pojechałam na ostry dyżur, na USG pęcherzyk widoczny, zrobili mi morfologie glukoze i mocz. Ponoć wyniki ok.
Ale mnie przestały boleć piersi które bolały jeszcze dzisiaj rano...
Czytałam że może być to oznaka obumarcia ciąży
Beta HCG chyba mi zrobią jutro bo dzisiaj nie raczyli...
Jestem załamana -
nick nieaktualnyw_nika wrote:Cześć dziewczyny !
jestem dzisiaj w 5 tyg. i 4 dniu ciąży.
Dzisiaj rano po wyróżnieniu dostałam krwawienia z pochwy, kolor czerwony - jasnoczerwony. Po jakiejś chwili króciutkiej już nie było śladu czerwonej tylko jakieś pozostałościu brunatne w środku pochwy.
Pojechałam na ostry dyżur, na USG pęcherzyk widoczny, zrobili mi morfologie glukoze i mocz. Ponoć wyniki ok.
Ale mnie przestały boleć piersi które bolały jeszcze dzisiaj rano...
Czytałam że może być to oznaka obumarcia ciąży
Beta HCG chyba mi zrobią jutro bo dzisiaj nie raczyli...
Jestem załamana -
nick nieaktualny
-
jestem w domu
Wczorajsza beta: 2900 dzisiejsza: 4000
Pęcherzyk na USG widoczny z ciałkiem żółtym, nie pamiętam czy mi powiedzieli wielkość
Boże ale mnie pani pielęgniarka dzisiaj nastraszyła ! Pobierając mi betę mówi: wydaje mi się że dzisiaj pobieramy żeby zobaczyć czy przyrasta bo jak nie to dzisiaj pewnie zrobiliby Pani zabieg a jutro do domu...
Ja już czarne myśli. Do wyników nic nie dałam rady zrobić nic zjeść.
A tu taka niespodzianka ufff
także chyba wszystko w porządku w sobotę powtórzę jeszcze betę dla pewności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 15:24
-