Ciąża biochemiczna - całkowite zmiany okresu po straconej ciąży
-
Hej dziewczyny. Zacznę od tego że moją ciążę straciłam 27.11.2016 ciąża biochemiczna bez łyżeczkowania. Zastanawiam się czy może mi się teraz zmienić @. Chodzi mi o intensywność i objawy. Nigdy nie miałam problemów z @. Czasem się spóźniała ale nigdy bardzo nie bolała nie miałam zadnych objawów. Jest możliwe ze po ciąży mogę teraz mieć mocne bóle i inne objawy jakich do tej pory nie było?
4 cs:) -
Jest możliwe, chociaż ja bym porozmawiała z lekarzem o tym. Ja zawsze miałam bezbolesne @ a druga po biochemicznej była tak bolesna, że płakałam z bólu, kolejne były normalne. Myślę, że na to wpływ mają zaburzenia hormonalne po poronieniu. Za to z każdym poronieniem zmieniają mi się cykle trochę. Do tego po poronieniach moja @ trwa dłużej.
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Ja już miała jedną @ po poronieniu. I niczym nie różniła się od tych z przed. Teraz mam dziwne objawy przed@ no i do tego mi sie spóźnia. I to mnie zastanawia czy to hormony i za chwilę dostanę @ czy też mogę być w ciąży.Nie wiem co o tym myśleć4 cs:)
-
U mnie po biochemicznej wszystko było jak wcześniej. A wiedziałam że biochemiczna bo beta była pozytywna pow. 100, ale na usg nic nie było widać jak zaczęłam plamić, potem krwawić i no i zaczęła beta spadać02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-