X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża biochemiczna - chyba poroniłam
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna - chyba poroniłam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszka_3lata Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2022, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy!
    Chyba właśnie byłam w ciąży biochemicznej. Wczoraj w 27 DC dostałam przedwcześnie krwawienia, obfite czerwone i bardzo bolesne jak nigdy. pod wieczor już ustąpiły objawy bolesnych piersi. Moje cykle zawsze trwają 30 dni, i zawsze dzień wcześniej już czuję nadchodzący okres. Wczoraj nie czułam nic prócz okropnego bólu i skurczy. Czy jakbym teraz zrobiła test mógłby wyjść pozytywny? Zaznaczam, że nie będzie żałoby w domu z tego powodu ale może coś to rozjaśni lekarzowi prowadzącemu?

• Babulka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2022, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie miałaś pozytywnego testu, to nic nie wskazuje, że byłaś w ciąży biochemicznej. Przedwczesny okres nie oznacza ciąży, przeciwnie, przy biochemicznej zwykle jest opóźniony.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • Myszka_3lata Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2022, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babulka wrote:
    Jeśli nie miałaś pozytywnego testu, to nic nie wskazuje, że byłaś w ciąży biochemicznej. Przedwczesny okres nie oznacza ciąży, przeciwnie, przy biochemicznej zwykle jest opóźniony.

Właśnie nie zdążyłam zrobić testu 😔

• Babulka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2022, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja bym nie zakładała, że to biochem :) Nic na to nie wskazuje.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ