X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża biochemiczna - chyba poroniłam
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna - chyba poroniłam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszka_3lata Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2022, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy!
    Chyba właśnie byłam w ciąży biochemicznej. Wczoraj w 27 DC dostałam przedwcześnie krwawienia, obfite czerwone i bardzo bolesne jak nigdy. pod wieczor już ustąpiły objawy bolesnych piersi. Moje cykle zawsze trwają 30 dni, i zawsze dzień wcześniej już czuję nadchodzący okres. Wczoraj nie czułam nic prócz okropnego bólu i skurczy. Czy jakbym teraz zrobiła test mógłby wyjść pozytywny? Zaznaczam, że nie będzie żałoby w domu z tego powodu ale może coś to rozjaśni lekarzowi prowadzącemu?

• Babulka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2022, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie miałaś pozytywnego testu, to nic nie wskazuje, że byłaś w ciąży biochemicznej. Przedwczesny okres nie oznacza ciąży, przeciwnie, przy biochemicznej zwykle jest opóźniony.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • Myszka_3lata Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2022, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babulka wrote:
    Jeśli nie miałaś pozytywnego testu, to nic nie wskazuje, że byłaś w ciąży biochemicznej. Przedwczesny okres nie oznacza ciąży, przeciwnie, przy biochemicznej zwykle jest opóźniony.

Właśnie nie zdążyłam zrobić testu 😔

• Babulka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2022, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja bym nie zakładała, że to biochem :) Nic na to nie wskazuje.

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ