X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po ciąży pozamacicznej i kłucia w pachwinach
Odpowiedz

Ciąża po ciąży pozamacicznej i kłucia w pachwinach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem w kolejnej ciąży po ciąży pozamacicznej która miała miejsce w maju. Została rozwiązana z powodu pęknięcia prawego jajowodu wraz z jego usunięciem.
    W aktualnej ciąży mam delikatne - nie przeszkadzające w funkcjonowaniu ukłucia na zmianę raz w jednym raz w drugim miejscu - pachwiny. Czy któraś z Was tak miała i skończyło się to prawidłową ciążą a nie kolejna cp?
    Przyrosty robiłam dwa - 07.01 234 i 9.01 651
    Jutro robię kolejny a we wtorek mam USG.
    Czekam na Wasze opinie i dziękuję.

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ