X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kajaa93 Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem po poronieniu zatrzymanym w 10 tyg ciąży. 16 marca miałam wywoływane poronienie tabletkami, jednak nie udało się wszystkiego oczyścić samoistnie dlatego było wykonywane łyżeczkowanie. Za dwa tygodnie mam kontrole u ginekologa i zobaczymy co powie. Jednak wiem, że przed kolejna ciażą będę miała napewno obawy i będzie towarzyszył strach..
    Dlatego moje pytanie czy wykonywałyście jakieś badania (nawet na własną rękę) przed kolejną ciążą i kiedy udało Wam się i jak przebiegła ciaża?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

- Letrox 50/75, PregnaStart

♂️
    • STYCZEŃ 2023
    - morfologia 6%
    - mała liczba plemników ❌
    - DFI 38% ❌
    - żylaki powrózka nasiennego -> wrzesień embolizacja

Wysłany: 21 marca 2021, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/poronienie/zaczynamy-znowu-starania,8325,3482.html

Tu masz cały temat o ciąży i staraniach po poronieniu :) również jest tam masę informacji, które badania warto wykonać :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ