X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kajaa93 Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem po poronieniu zatrzymanym w 10 tyg ciąży. 16 marca miałam wywoływane poronienie tabletkami, jednak nie udało się wszystkiego oczyścić samoistnie dlatego było wykonywane łyżeczkowanie. Za dwa tygodnie mam kontrole u ginekologa i zobaczymy co powie. Jednak wiem, że przed kolejna ciażą będę miała napewno obawy i będzie towarzyszył strach..
    Dlatego moje pytanie czy wykonywałyście jakieś badania (nawet na własną rękę) przed kolejną ciążą i kiedy udało Wam się i jak przebiegła ciaża?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

- Letrox 50/75, PregnaStart

♂️
    • STYCZEŃ 2023
    - morfologia 6%
    - mała liczba plemników ❌
    - DFI 38% ❌
    - żylaki powrózka nasiennego -> wrzesień embolizacja

Wysłany: 21 marca 2021, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/poronienie/zaczynamy-znowu-starania,8325,3482.html

Tu masz cały temat o ciąży i staraniach po poronieniu :) również jest tam masę informacji, które badania warto wykonać :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ