cykl bezowulacyjny po poronieniu samoistnym?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez jestem w cyklu po poronieniu i wszystko zapowiada owulacje wiec czekam na skok temperatury o dziwo zawsze mialam bardzo malo sluzu, a teraz 5 dzien juz jest rozciagliwy- moze to zasluga wiesiolka.. nie myslalam, ze tak szybko zadziala. mam nadzieje, ze ten sluz zwiastuje owu i nie bedzie to cykl bezowulacyjny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:05
-
u mnie na 80% była owulacja w cyklu po poronieniu (bez zabiegu) tylko że przestunięta pare dniPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ewelinuus wrote:Dziewczyny a ja juz tydzien po poronieniu i temp nadal podwyzszona, 36.6-36.76
ewalinuus nie martw się czasem tak się zdarza -spójrz na mój wykres - dopiero po 25 dniu od zabiegu zaczął się względnie normować.
Jeśli chodzi o owulkę w tym cyklu to coś było na rzeczy u mni 25 dc ale ovufriend owulacji nie znaznaczył więc równie dobrze tym razem może być bezowulacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:19
-