X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Cykl po ciąży biochemicznej
Odpowiedz

Cykl po ciąży biochemicznej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta24 Nowa

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie, mam do zrobienia histeroskopie po kolejnym poronieniu dostałam informacje z przychodni ze musi ona być wykonana ok. 12 dnia cyklu, teraz chyba sie rozregulowałam 9 dnień spóznienia po ciąży biochemicznej i ani widu ani słychu... Dziewczyny jak to było u was z cyklem po ?
    to moje trzecie poronienie ale przy wcześniejszych miesiączka przychodziła z 2-3 dniowym poślizgiem do lekarza niestety muszę poczekac

[*]
    Aniołek 13tc
    5tc :(
    6tc :(
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - ja zaszłam w ciążę po krwawieniu z cb, ale serduszko przestało bić.

Po łyżeczkowaniach wcześniej pierwsza @ była po 35 dniach a po drugim po 29 dniach.

Chciałam się Ciebie o tą histeroskopię zapytać - ginekolog na nfz Ci zlecił czy jak?

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ