Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Cykl po ciąży biochemicznej
Odpowiedz

Cykl po ciąży biochemicznej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta24 Nowa

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie, mam do zrobienia histeroskopie po kolejnym poronieniu dostałam informacje z przychodni ze musi ona być wykonana ok. 12 dnia cyklu, teraz chyba sie rozregulowałam 9 dnień spóznienia po ciąży biochemicznej i ani widu ani słychu... Dziewczyny jak to było u was z cyklem po ?
    to moje trzecie poronienie ale przy wcześniejszych miesiączka przychodziła z 2-3 dniowym poślizgiem do lekarza niestety muszę poczekac

[*]
    Aniołek 13tc
    5tc :(
    6tc :(
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - ja zaszłam w ciążę po krwawieniu z cb, ale serduszko przestało bić.

Po łyżeczkowaniach wcześniej pierwsza @ była po 35 dniach a po drugim po 29 dniach.

Chciałam się Ciebie o tą histeroskopię zapytać - ginekolog na nfz Ci zlecił czy jak?

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ