WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Cykl po ciąży biochemicznej
Odpowiedz

Cykl po ciąży biochemicznej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta24 Nowa

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie, mam do zrobienia histeroskopie po kolejnym poronieniu dostałam informacje z przychodni ze musi ona być wykonana ok. 12 dnia cyklu, teraz chyba sie rozregulowałam 9 dnień spóznienia po ciąży biochemicznej i ani widu ani słychu... Dziewczyny jak to było u was z cyklem po ?
    to moje trzecie poronienie ale przy wcześniejszych miesiączka przychodziła z 2-3 dniowym poślizgiem do lekarza niestety muszę poczekac

[*]
    Aniołek 13tc
    5tc :(
    6tc :(
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - ja zaszłam w ciążę po krwawieniu z cb, ale serduszko przestało bić.

Po łyżeczkowaniach wcześniej pierwsza @ była po 35 dniach a po drugim po 29 dniach.

Chciałam się Ciebie o tą histeroskopię zapytać - ginekolog na nfz Ci zlecił czy jak?

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ