X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy jest tu ktoś z Bydgoszczy?
Odpowiedz

Czy jest tu ktoś z Bydgoszczy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emilia1988 Znajoma

Wysłany: 4 lutego, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, dzisiaj dostałam skierowanie na zabieg łyżeczkowania po poronieniu (ciąża zatrzymana w 6 tyg, puste jajo).
    Który szpital polecacie do tego zabiegu? Gin powiedziała, że mogę sobie wybrać. Miejski(2)? Biziel? MSWiA? Wojskowy?

• promykk Autorytet

Wysłany: 8 lutego, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może już jesteś po, ale jakby ktoś inny szukał, to miałam wywoływane poronienie i zabieg w Bizielu i było wszystko dobrze. O 18 mnie przyjęli, przez noc tabletki, o 11 zabieg i o 15 do domu. Kilka razy proponowano pomoc psychologa. Jak na tak trudne przeżycie to czułam się bezpiecznie i zaopiekowana. Powodzenia. ❤️‍🩹

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    tp: 08.09.25 🍼🤞

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ