czy już nie ma dzidzi ?
-
Hej dziewczyny. Od kilku dni strasznie bolały mnie piersi i jajniki, ogólnie czułam się inaczej. Wczoraj po powrocie z pracy strasznie mnie mdliło, wymiotowałam, byłam strasznie senna i zmęczona. Siostra zmusiła mnie do zrobienia testu (chciałam poczekać jeszcze parę dni)i wyszły dwie kreski jedna strasznie jasna ale dwie:) Pół wieczoru przeryczałam z bólu. Tak silnego rwania jajników i krzyża nie czułam nigdy. Piersi stały się najcięższe na świcie. Do 3 w nocy na zmianę dreszcze, ciepło, zimo, i ten ból lędżwi:( masakra o siódmej standardowo zmierzyłam temperature - strasznie wysoka 37,8 powtórzyłam test i kreseczka wyszła jeszcze jaśniejsza niż wczoraj. Co prawda pierwszy test to Bobo-Test a drugi Pink Test Eco. Dziś mnie nic nie boli. Ani piersi ani jajniki ani krzyż. Czy to może oznaczać że dzidzi nie będzie?
-
Testy to istna loteria. Mi test o czulosci 25 wyszedl wyrazny a 10 lekko zabarwiona.
Masz mozliwosc pojscia do lekarza? Dobrze byloby to sprwdzic.
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! -
Prywatnie robione powinny być dziś do odbioru, ale to zalezy od laboratorium. W Poznaniu wyniki odbiera sie po 15, ale probki zbieraja do 12... Musisz podzwonic u siebie i sie dowiedziec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:07
-
Hej, w luxmedzie możesz zrobić po południu. Ja np robiłam wieczorem, u mnie laboratorium do 19 czynne a w sobotę do 12. Więc może zrób dziś wieczorem albo jutro do południa, będziesz spokojniejsza. koszt to 24 zł i wyniki już miałam po 22 na stronie luxmed.
Co do testów to mi na pink tescie też wyszła blada kreską a następnego dnia robiłam inny test niby a super czuły i nie wyszło nic. Objawy myślę mogą się nasilać albo maleć, najważniejsze to żebyś się n tak nie denerwowała bo to może tylko zaszkodzić. Leć zbadaj bete:-) trzymam kciuki:-) -
Mi pink też wychodził jaśniejszy niż bobo. A w tej ciąży nawet taki sam test 2 dni później wyszedł jaśniejszy niż pierwszy. A jednak dzidzia jest Póki nie ma @, jest nadzieja Powodzenia, daj znać!
-