Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to było poronienie ?
Odpowiedz

Czy to było poronienie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zoneczka Znajoma

Wysłany: 30 grudnia 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Często o tym myśle , bo dopiero zaczełam starania . Był taki czas , gdzie przez okolo 2 tygodnie moje piersi były takie czułe i obrzmiałe , każdego ranka czułam takie delikatne mdłości . robiłam testy rano i negatywne były . Pewnego dnia dostałam takiego okresu jakiego nigdy nie przezyłam . Bolalo mnie okropnie , było mi nie dobrze . Bywało też że było mi zinmo i czułam się osłabiona . okres był bardzo obfity . po uplywie 2 tygodni miala 4 dniowe plamienie , ktore wygladalo jak oberwanie błony śluzowej . Czy mimo testów negatywnych moglam byc w ciązy ? dodam , że jak podjeżewałam ciąze byłam strasznie zmęczona . Cały czas mialam ochote spać .

żoneczka
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mogła być ciąża, znam przypadek, że testy wychodziły negatywne mimo potwierdzonej ciąży.

FITop1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ