Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis
-
Dziewczyny dostałam miesiączkę 3 dni wcześniej w 24 DC. Dwa razy wyszło ze mnie taki coś. Za pierwszym razem mówię dobra czuję że coś poleciało i tak widziałam tylko że duży skrzep. Teraz drugi raz przecieklam i wyciągnęłam tampon zalalam się krwią i wyszedł taki skrzep
Zrobiłam zdjecie dla ginekologa bo jestem przerażona że mogłam być w ciąży i poronić... Taki miesiąc że nawet nie pomyślałam o okresie ,nagle mnie złapał aż mi słabo cały dzień dzisiaj było nie mogę spać w głowie się kręci 😭
https://zapodaj.net/plik-3lVw92F3a9 -
Obudziłam się w południe znowu przecieklam po raz kolejny i z godziny na godzinę się uspokaja. Teraz jest tak normalnie nie mam już takich dużych krwawień na szczęście wróciło do normy , boli mnie brzuch o pachwiny jak normalnie przy okresie już tylko słaba jestem i dalej tak w głowie dziwnie i boki mnie głowa cały dzien. Wzięłam witaminy,magnez i leżę i odpoczywam.Strasznie mnie to zaniepokoiło i napewno we wtorek idę do lekarza bo nigdy w życiu aż takich skrzepów nie miałam. To wręcz jak jakaś tkanka była ,ciężko opisać....
-
Tinka96 wrote:Obudziłam się w południe znowu przecieklam po raz kolejny i z godziny na godzinę się uspokaja. Teraz jest tak normalnie nie mam już takich dużych krwawień na szczęście wróciło do normy , boli mnie brzuch o pachwiny jak normalnie przy okresie już tylko słaba jestem i dalej tak w głowie dziwnie i boki mnie głowa cały dzien. Wzięłam witaminy,magnez i leżę i odpoczywam.Strasznie mnie to zaniepokoiło i napewno we wtorek idę do lekarza bo nigdy w życiu aż takich skrzepów nie miałam. To wręcz jak jakaś tkanka była ,ciężko opisać....
Na na twoim miejscu na pewno byłabym już na sorze przez to jaka panikara jestem 🫣 daj znać co wyjdzie u lekarza9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔 -