Hej dziewczyny jestem tu nowa i i nie wiem od czego mam zacząć potrzebuje czyjejś rady i opinii , już nie wiem co mam robić i do kogo mam iść z tym problemem .W dniu 28.02.22 o 21 miałam robione badania beta HCG wynik 2mlU zgłosiłam to lekarzowi który stwierdził że to początek ciąży , 2 dni później poszłam do innego który stwierdził że to nie ciąża bo ciąża jest ponad 5 mlU wykonałam 04.03 .22 kolejne badania ok 10 rano po pobraniu krwi dostałam silnych skurczy i krwawienia które trwało 2 dni zaobserwowałam że ciągle leciały skrzepy krwi.Tego samego dnia dowiedziałam sie że mój 2 wynik bety to 0,1 mlU mam 21 lat mam stałą pracę , i stałego partnera,z ktorym staram się o dziecko. Mam mętlik w głowie bo lekarze mówią każdy co innego , na internecie dużo czytałam że to mogła być wczesna ciąża koleżanki też twierdzą że to ciąża . Miałam wiele objawów ciąży ... Bardzo proszę o radę i jakieś informacje co mam w takiej sytuacji robić . Czy powtórzyć badania , czy to było poronienie czy byłam w tej ciaży czy jest szansa że dalej w niej jestem