Czy w trakcie poronienia widać coś na USG?
-
Kochane. Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam. Jeśli nie to proszę pokierujcie.
Sytuacja ma się następująco. OM 10.12. Beta zrobiona w 39dc czyli przedwczoraj wynosiła zaledwie 153. Na usg brak pęcherzyka, jedynie coś w obrazie z czego ewentualnie może PĘCHERZYK się pojawić. Albo meeega późną owulacja albo raczej się nie wykształcić. Zwłaszcza że były lekkie plamienia.
Dziś zaczęło mi się krwawienie żywą krwią. Pojechałam na IP żeby mieć pewność że to ciąża biochemiczna i zaczęłam się oczyszczać. A tam w obrazie usg PĘCHERZYK, prawidłowo umieszczony, bez oznak odklejania kosmówki. Lekarz przepisał luteinę. Kazał leżeć i przyjś w piątek.
Leci że mnie jak na okres. Czy to możliwe żeby ciąża się rozwijała a poronienie tak zaczynało i czy lekarz powinien dojrzeć prozpoczynające się poronienie w obrazie usg czy tego nie widać.? Nie wiem czy mam robić sobie jakieś nadzieję?
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Hej ja poronilam juz jakis czas temu ale na usg bylo widac ze jestem w trakcie poronienia. Ja sie nie znam ale lekarz odrazu powiedzial ze nic nie bedzie z tej ciazy. Pamietaj jednak ze kazda kobieta jest inna i ze u mnie bylo tak to nie znaczy ze u Ciebie tez tak bedzie. Ja zycze jednak aby wszystko sie dobrze skonczyloKiedyś jeszcze zostanę mamą....
-
nick nieaktualny
-
Mam pyt w piątek byłam i ginekologa jajniki wporzadku tylko się zdziwiła że mam duże endometrium oraz rozpuchlniona macie pytała się czy uprawialam stosunek i odpowiedziałam że tak i czy z zabezpieczeniem to odpowiedziałam że bez i nic mi dalej nie powiedziała Misiaczka mi się spóźnia, na początku miałam różowe plamienia w 2 dzień miałam trochę silniejsze oraz skurcze nie mocne tylko delikatne dziś jest 3 dzień i rano wstałam dostałam mocniejszych prawie oraz skrzepy ogólny stan czuje w miarę okey prócz zwrotów głodu i mega mega jestem śpiąca oraz głodna..
-