Czynnik v leiden
-
sylwiiia wrote:Czesc. Dziewczyny czy ktoras ma wykryty ten czynnik? Od którego dnia cyklu mialyscie wlaczona heparyne?
Ja w obu ciążach brałam heparynę po pozytywnym teście na własną rękę... Tu gdzie mieszkam w Nl ginekolog mówił, że nie zaleca heparyny, jesli nie było żadnego incydentu z zakrzepem ale i tak brałam. -
Kurczę może warto spróbować Heparynę wcześniej np od owulacji lub nawet zaraz po okresie ... wiele jest tu historii dziewczyn które, starały się latami i w 1 cyklu po podaniu Heparyny zaskoczyło. Ja jestem 3 cykl po poronieniu, i mam zdiagnozowaną Trombofilię wrodzoną także teraz biorę heparynę plus acard od owulacji i zobaczymy.Starania o ❤️ Od 2021 marzec
1 ciąża - październik 2021 💔 7tc
3 IUI - Lipiec 🍀 -
Mamainprogress wrote:Kurczę może warto spróbować Heparynę wcześniej np od owulacji lub nawet zaraz po okresie ... wiele jest tu historii dziewczyn które, starały się latami i w 1 cyklu po podaniu Heparyny zaskoczyło. Ja jestem 3 cykl po poronieniu, i mam zdiagnozowaną Trombofilię wrodzoną także teraz biorę heparynę plus acard od owulacji i zobaczymy.
-
sylwiiia wrote:Na cyklu naturalnym podchodzicie?
Tak na naturalnym pierwszy raz. Heparyna dzień po transferze. -
Mamainprogress wrote:Kurczę może warto spróbować Heparynę wcześniej np od owulacji lub nawet zaraz po okresie ... wiele jest tu historii dziewczyn które, starały się latami i w 1 cyklu po podaniu Heparyny zaskoczyło. Ja jestem 3 cykl po poronieniu, i mam zdiagnozowaną Trombofilię wrodzoną także teraz biorę heparynę plus acard od owulacji i zobaczymy.
Dokładnie acard do tego też mi przepisał. -