X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Dziewczyny z Lubelskiego
Odpowiedz

Dziewczyny z Lubelskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    może któraś po tych trudnych przejściach ma ochotę porozmawiać o tym, który lubelski lekarz jest godny polecenia aby pomógł nam rzetelnie przygotować się do kolejnej ciąży, a kogo lepiej unikać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skąd jesteś mogę Ci polecić mojego Pana, gina bardzo mi pomógł miałam w nim duże wsparcie po poronieniu mój Pan gin prywatnie, przyjmuje w Dęblinie tu W Rykach gdzie mieszkam , w szpitalu przyjmuje na NFZ w Kraśniku przyjmuje w Szpitalu w Lublinie na Jaczewskiego 8 pełni dyżury nawet robi CC mój gin nazywa się Andrzej Wróbel chyba tam gdzieś w Lublinie przyjmuje ale gdzie i czy to prawda to nie wiem .

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Stupak-złota kobieta :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ