X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Dziewczyny z Lubelskiego
Odpowiedz

Dziewczyny z Lubelskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    może któraś po tych trudnych przejściach ma ochotę porozmawiać o tym, który lubelski lekarz jest godny polecenia aby pomógł nam rzetelnie przygotować się do kolejnej ciąży, a kogo lepiej unikać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skąd jesteś mogę Ci polecić mojego Pana, gina bardzo mi pomógł miałam w nim duże wsparcie po poronieniu mój Pan gin prywatnie, przyjmuje w Dęblinie tu W Rykach gdzie mieszkam , w szpitalu przyjmuje na NFZ w Kraśniku przyjmuje w Szpitalu w Lublinie na Jaczewskiego 8 pełni dyżury nawet robi CC mój gin nazywa się Andrzej Wróbel chyba tam gdzieś w Lublinie przyjmuje ale gdzie i czy to prawda to nie wiem .

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Stupak-złota kobieta :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ