X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ergotamina
Odpowiedz

Ergotamina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oliw0894 Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie do osób, którym lekarz przepisał ergotaminę w celu obkurczenia macicy przy poronieniu. Czy ergotamina działa z jakimś opóźnieniem? Jestem już po 5 tabletce, za parę godzin wezmę kolejną a skurczy nadal nie mam, krwawienia takze. W macicy został fragment kosmówki, który daje dolegliwości (bóle lędźwi). Badania krwi w normie. Beta nadal wykrywalna. Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 17:14

Oliw0894 lubi tę wiadomość

• Oliw0894 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź!

• Milka@#/ Nowa

Wysłany: 2 lipca, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca, 21:10

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ