X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ergotamina
Odpowiedz

Ergotamina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oliw0894 Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie do osób, którym lekarz przepisał ergotaminę w celu obkurczenia macicy przy poronieniu. Czy ergotamina działa z jakimś opóźnieniem? Jestem już po 5 tabletce, za parę godzin wezmę kolejną a skurczy nadal nie mam, krwawienia takze. W macicy został fragment kosmówki, który daje dolegliwości (bóle lędźwi). Badania krwi w normie. Beta nadal wykrywalna. Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 17:14

Oliw0894 lubi tę wiadomość

• Oliw0894 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ