X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ergotamina
Odpowiedz

Ergotamina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oliw0894 Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia 2025, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie do osób, którym lekarz przepisał ergotaminę w celu obkurczenia macicy przy poronieniu. Czy ergotamina działa z jakimś opóźnieniem? Jestem już po 5 tabletce, za parę godzin wezmę kolejną a skurczy nadal nie mam, krwawienia takze. W macicy został fragment kosmówki, który daje dolegliwości (bóle lędźwi). Badania krwi w normie. Beta nadal wykrywalna. Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2025, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2025, 17:14

Oliw0894 lubi tę wiadomość

• Oliw0894 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2025, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź!

• Milka@#/ Debiutantka

Wysłany: 2 lipca 2025, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2025, 21:10

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ