Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie gałki dopochwowe na poronienie Ile?
Odpowiedz

gałki dopochwowe na poronienie Ile?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kiedy umarł mój synek (ciąża obumarla w 16tc) dostawalam przez tydzień w sumie ponad 40 gałek dopochwowych na wywołanie krwawienia. Czy któraś z was dostawala podobne? W jakiej ilości? Martwi mnie ze tak dużo. Może przez lekarzy je "przedawkowalam" i dlatego nie mogę zajść w ciążę? Oczywiście nie zadzialaly. Potem była oksytocyna też nie i w końcu wyciągnęli dzidzie na siłę bo nie krwawilam. Jakie macie doświadczenia w tej kwestii??
    ktos cos?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 21:31

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ