X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie gałki dopochwowe na poronienie Ile?
Odpowiedz

gałki dopochwowe na poronienie Ile?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kiedy umarł mój synek (ciąża obumarla w 16tc) dostawalam przez tydzień w sumie ponad 40 gałek dopochwowych na wywołanie krwawienia. Czy któraś z was dostawala podobne? W jakiej ilości? Martwi mnie ze tak dużo. Może przez lekarzy je "przedawkowalam" i dlatego nie mogę zajść w ciążę? Oczywiście nie zadzialaly. Potem była oksytocyna też nie i w końcu wyciągnęli dzidzie na siłę bo nie krwawilam. Jakie macie doświadczenia w tej kwestii??
    ktos cos?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 21:31

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ