X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kiedy beta spadnie
Odpowiedz

Kiedy beta spadnie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kori Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2023, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :( jestem po poronieniu. Po 6tc zobaczyłam serduszko i tego samego dnia doszło do poronienia. Lekarz kazał mi sprawdzać bete.
    2 dni po poronieniu beta ponad 8tys., 2 tygodnie pozniej 70, dzisiaj mija 2 tygodnie i mam dalej bete 15.

Czy na prawde tak długo beta się trzyma? Z 70 w dwa tyg myślałam ze powinno być już 0. Czekam rownież na @@. Ale martwię się czy jednak nie powinnam odwiedzić lekarza 😭😭😭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 17:45

3xIUI wszystkie CB 💔

Kariotyp Ok
    APS

09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro
    ❄️❄️❄️❄️🥰
    10. 2022 Transfer 4aa❤️❄️🤞 6dpt beta<0,200 😭😫
    11.2022 Transfer 4BB🙏 8dpt beta <0,200 😔
    12.2022 transfer 3BB 4dpt ||
    8dpt 66,667
    10dpt 173,300
    16dpt 2853
    21dpt 7362?
    6tc pęcherzyk w macicy z bijącym serduszkiem, w tym samym dniu dochodzi do 🩸🩸i silnego bólu 💔😭
    04.2023 transfer 3cc ♥️6dpt beta 7,6 💔😞😭
    KONIEC ❄️😭
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ