Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kiedy poronię????
Odpowiedz

Kiedy poronię????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monikaplu Nowa

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może Wy będziecie mi w stanie pomóc. Od początku: 26 stycznia zrobiłam test wyszedł pozytywny, potem drugi dla potwierdzenia- było to dzień przed spodziewaną @. 2 lutego byłam u lekarki, która stwierdziła 4-tyg ciążę- pęcherzyk miał 2mm. W stosunku do miesiączki ciąża o tydz młodsza. Kazała brać luteinę i zrobić betę. 4-lutego beta 105 a dwa dni później tylko 106,5. Kolejną wizytę mam 11 lutego- konsultowałam się w tym czasie z lekarką i powiedziała, że mogę już odstawić luteinę bo pewnie ciąża obumarła. Ja jednak zawsze mam cień nadziei. Cz któraś z Was miała podobną historię??? I jeszcze jedno pytanie po ilu dniach po odstawieniu luteiny mogę zacząć krwawić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:00

monikaplu
  • kasiulek1201 Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko jest stwierdzic kiedy zaczniesz krwawic moxe to byc jutro moze pojutrze wkazdym razie musisz czekac kazda inaczej przechodzi,ja na twoim miejscu luteiny narazie bym nie odstawiala lekarz po jednej wizycie i po dwuch betach twierdzi ze ciaza obumarla

kasik
  • monikaplu Nowa

Wysłany: 9 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja nie odstawiłam. Ciągle mam jakąś nadzieję.

monikaplu
  • kasiulek1201 Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz tez bedac w ciazy lekarz tez nic nie widzial i zapisal mi leki na wywolanie ciazy no i okazalo sie ze okresu nadal nie ma po braniu lekow a bylo piekne malenstwo ktore widac na zdjeciu

kasik
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ