X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Laktacja po poronieniu
Odpowiedz

Laktacja po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Matylda88 Ekspertka

Wysłany: 22 października 2025, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie proszę jak radzicie sobie z laktacja po poronieniu? Od niedzieli leci mi mleko, nie są to jakieś duże ilości, ale jest to dosyć uciążliwe i nie pomaga psychicznie. Staram się w ogóle nie dotykać piersi żeby nie pobudzać laktacji, ale mleko i tak wycieka, zwłaszcza z prawej piersi. Pomocy 😩

02.2024: 8 tc 💔👼🏻
    10.2024: 13 tc 💔M.👼🏻
    10.2025: 9 tc 💔👼🏻
  • Monia84& Koleżanka

Wysłany: 24 października 2025, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz spróbować pić szałwię, są też leki hamujące laktację ale tylko na receptę. Myślę,że nawet lekarz rodzinny powinien wystawić w takiej sytuacji receptę.

Matylda88 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ